fbpx
  • Højbo Anlæg anlægger og vedligeholder grønne områder. Erfaring helt tilbage til etableringen i 1982. Højbo Anlæg hjælper entreprenører, virksomheder og offentlige i Midtjylland og Syddanmark. Høj kvalitet er grundstenen i både samarbejde, planlægning og udførelse.

  •  
  •  
  • Home
  • /Anlægsgartner i Kolding

Anlægsgartner i Kolding

Hos Højbo anlægsgartner er vi din lokale hjælp i Kolding. Vi har mange års erfaring i branchen, hvor vi har hjulpet private, entreprenører, offentlige og virksomheder med at få anlagt nogle flotte plæner og blomsterbede. Dette medvirker til at jeres ejendomme bliver mere værd og giver en bedre gensalgsværdi samt vurdering af bygningen.

Vi har igennem de sidste 30 år hjulpet mange virksomheder i Kolding og omegn, og kan derfor også hjælpe jer med at få nogle fantastiske udearealer. Højbo Anlægsgartner står ved det vi laver, og arbejder altid med kvalitet som fokus. Vi kommer altid med professionel sparring til hvad der kan blive en stor succes for jer, samt give jer nogle steder I vil nyde fremadrettet.

Hvorfor skal du vælge Højbo Anlægsgartner?

  • Vi arbejder med kvalitet som fokus
  • Vi står inde for det vi laver
  • Vi har mere end 30 års erfaring
  • Vi holder hvad vi lover.

Vi høre altid jeres ønsker og ser på de muligheder der er med jeres sted. Vi har prøvet mange forskellige ting, og kan derfor også hjælpe jer. Vi kommer gerne og giver et uopfordret anlægsgartner tilbud i Kolding, og fortæller jer hvad der er muligt. Ligeledes bruges vores unikke knowhow til at hjælpe jer med at tænke lidt ud af boksen og give jer det unikke anlæg. Højbo Anlægsgartner arbejder ud fra filosofien at du skal have en unik oplevelse og have fået lige det du ønsker dig. Vi er din lokale anlægsgartner nær Kolding.

Kom ikke ud for at føle dig snydt med en god anlægsgartner fra området her ved Kolding. Hvad enten du er entreprenør, virksomhedsejer eller kommunal, så er høj kvalitet det vigtigste i både samarbejde, planlægning og gennemførelse.

✓ Anlægger og vedligeholder store og små grønne områder

✓ Sikrer dig lav pris og høj kvalitet for enhver grøn investering

✓ Engagerer mig passioneret i dit projekt som var det mine egne grønne områder

✓ Forbedrer hurtigt dine grønne områder, så de er nemmere og biligere at holde

100 % uforpligtende og gratis. Kontakt den (måske) bedste anlægsgartner i Kolding i dag. ▶ Ring 20 74 63 83